Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:23
  • Competitiewedstrijd: Division 2.06
  • Stadion: Peace Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1031
Peace Hungry Lions
Attack Tactiek 343
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Shaaka de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Udebuluzor zal de hoekschop nemen. Onyeogu is nu in balbezit. Onyeogu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peace - Hungry Lions 0:1

30e minuut.
Onyeogu is nu in balbezit. Oketola rent richting de bal. Onyeogu is nu in balbezit. Onyeogu schiet op doel. Obafuso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peace - Hungry Lions 0:2

32e minuut.
Christopher speelt de bal door. Ige rent richting de bal. Anosike schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anosike krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Osondu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akabuogu komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Amunike onderschept slim de pass. Amunike probeert naar een medespeler te passen. Onyeogu heeft problemen om de bal te vangen. Oketola rent richting de bal. Oketola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peace - Hungry Lions 0:3

40e minuut.
Johnson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otiji zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Egere de bal. Egere geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Amunike passt de bal in één keer door. Udebuluzor rent richting de bal. Udebuluzor speelt de bal door. Oketola is nu in balbezit. Oketola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peace 55%, Hungry Lions 45%.
Peace - Hungry Lions 0:3

47e minuut.
Anosike raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Omoefe komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Otiji probeert naar een medespeler te passen. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh rent richting de bal. Oliseh geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Ugochukwu met een snelle inworp. Ige probeert naar een medespeler te passen. Akpoborie is nu in balbezit. Akpoborie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ogunbiyi onderschept slim de pass. Amunike onderschept slim de pass. Amunike passt de bal zonder na te denken. Onyeogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oketola is nu in balbezit. Oketola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Christopher rent richting de bal. Amunike begaat een overtreding. Christopher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Egere zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abana speelt de bal door. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Otiji verovert de bal door een tackle van achteren. Otiji met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Omoefe geeft een lange en hoge pass. Egere is nu in balbezit. Christopher speelt de bal door. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peace - Hungry Lions 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peace 50%, Hungry Lions 50%.
Peace - Hungry Lions 1:3