Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ShukuX C.D Arepa Power
Dale con todo Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Pedríquez is nu in balbezit. Pedríquez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Albarrán de bal. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Albarrán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cabrera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castellini legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - C.D Arepa Power 1:0

27e minuut.
Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellini onderschept slim de pass. Castellini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Pedríquez onderschept slim de pass. Pedríquez passt de bal zonder na te denken. Camejo is nu in balbezit. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - C.D Arepa Power 2:0

39e minuut.
Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi met een sublieme pass. Pedríquez heeft problemen om de bal te vangen. Adamas onderschept slim de pass. Adamas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Martínez met een harde bal richting middenveld. Urdaneta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lupi. Lupi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ShukuX 43%, C.D Arepa Power 57%.
FC ShukuX - C.D Arepa Power 2:0

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Limardo met een harde bal richting middenveld. Camejo heeft problemen om de bal te vangen. Bolet rent richting de bal. Bolet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Pedríquez met een sublieme pass. Romo is nu in balbezit. Parra probeert naar een medespeler te passen. Castellini rent richting de bal. Castellini draait met de bal, schiet en ... Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Bolet passt de bal zonder na te denken. Urdaneta rent richting de bal. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdaneta onderschept slim de pass. Urdaneta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Parra met een sublieme pass. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Parra moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Parra schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Romo is nu in balbezit. Romo geeft een lange en hoge pass. Daar is Bolet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallegos rent richting de bal. Gallegos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Matos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Gascón onderschept slim de pass. Lupi verovert de bal door een tackle van achteren. Lupi met een sublieme pass. Castellini is nu in balbezit. Castellini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ShukuX 60%, C.D Arepa Power 40%.
FC ShukuX - C.D Arepa Power 2:0