Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los chamos Margarita FC
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ceciliano verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro rent richting de bal. Navarro passt de bal in één keer door. Ribera rent richting de bal. Ribera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano verovert de bal door een tackle van achteren. Ceciliano speelt de bal door. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los chamos - Margarita FC 1:0

27e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo is nu in balbezit. Perdomo passt de bal zonder na te denken. Ribera rent richting de bal. Ribera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Michelena geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Canorea de bal onder controle te krijgen. Barroso is nu in balbezit. Barroso haalt uit met een fantastische trap. Loreto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los chamos - Margarita FC 1:1

44e minuut.
Vega speelt de bal door. Barroso rent richting de bal. Barroso speelt de bal door. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los chamos 48%, Margarita FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los chamos - Margarita FC 1:1

61e minuut.
Michelena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michelena. Meza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Navarro passt de bal zonder na te denken. Delgado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ribera. Ribera krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Vega is nu in balbezit. Perdomo verovert de bal door een tackle van achteren. Perdomo passt de bal in één keer door. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera draait met de bal, schiet en ... Velandia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cabrales de bal. Domínguez rent richting de bal. Cabrales onderschept slim de pass. Cabrales geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Cabrales verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrales geeft een hoge lob. Valderrama probeert de bal met de borst te controleren. Barroso is nu in balbezit. Barroso haalt uit met een fantastische trap. Loreto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los chamos 47%, Margarita FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los chamos - Margarita FC 1:1