Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Streak FC Araira FC
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
García Rivas passt de bal zonder na te denken. Pérez rent richting de bal. Mavares verovert de bal door een tackle van achteren. Mavares schiet op doel. Escalona probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Vizquel met een sublieme pass. Madroñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena maakt een afschuwelijke overtreding. Valbuena krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madroñero verovert de bal door een tackle van achteren. Madroñero speelt de bal door. Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Barroso trapt de bal weg van het doel. Madroñero kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pérez de bal onder controle te krijgen. Mavares rent richting de bal. Mavares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rincón is nu in balbezit. Rincón geeft de bal voor. Klungelig pakt Sencial de bal. Mavares rent richting de bal. Mavares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Valbuena met een sublieme pass. Bastidas rent richting de bal. Bastidas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vizquel probeert naar een medespeler te passen. Mavares is nu in balbezit. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavares verovert de bal door een tackle van achteren. Mavares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Araira FC 1:0

30e minuut.
Valbuena probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bastidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Rivas rent richting de bal. García Rivas haalt uit met een fantastische trap. Escalona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Araira FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Streak FC 51%, Araira FC 49%.
Streak FC - Araira FC 2:0

47e minuut.
Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera geeft een lange en hoge pass. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas haalt uit met een fantastische trap. Arreaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Araira FC 2:1

86e minuut.
Barroso trapt de bal weg. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena passt de bal met de wreef. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Streak FC - Araira FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Streak FC 52%, Araira FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Streak FC - Araira FC 2:2