Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BEYROUTHI Terreneitor
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Bastardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo onderschept slim de pass. Pozo passt de bal in één keer door. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Arévalo geeft een hoge lob. Inworp. Carmona met de inworp. Angelucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelucci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gamargo is nu in balbezit. Altuve is nu in balbezit. Gamargo verovert de bal door een tackle van achteren. Gamargo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Quiroz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Saer speelt de bal door. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Quiroz de bal onder controle te krijgen. Urdaneta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BEYROUTHI - Terreneitor 0:1

36e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Carmona onderschept slim de pass. Carmona passt de bal zonder na te denken. Gamargo rent richting de bal. Gamargo haalt uit met een fantastische trap. Urdaneta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEYROUTHI 66%, Terreneitor 34%.
BEYROUTHI - Terreneitor 0:1

51e minuut.
Michelena passt de bal in één keer door. Pozo is nu in balbezit. Zerpa probeert naar een medespeler te passen. Figuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Figuera geeft de bal voor. Meléndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Meléndez met een harde bal richting middenveld. Angelucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelucci met een sublieme pass. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BEYROUTHI - Terreneitor 0:2

73e minuut.
Pozo geeft de bal voor. Rondón rent richting de bal. Rondón speelt de bal door. Angelucci rent richting de bal. Angelucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BEYROUTHI - Terreneitor 0:3

77e minuut.
Rondón probeert naar een medespeler te passen. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuve begaat een overtreding. Altuve krijgt een gele kaart. Carmona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pozo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Quiroz geeft een hoge lob. Inworp. Rondón met een snelle inworp. Angelucci rent richting de bal. Angelucci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Urdaneta met een harde bal richting middenveld. Bastardo is nu in balbezit. Bastardo passt de bal met de wreef. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BEYROUTHI - Terreneitor 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEYROUTHI 50%, Terreneitor 50%.
BEYROUTHI - Terreneitor 1:3