Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RealStorm FC ShukuX
Normal Tactiek Dale con todo
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Luzardo verovert de bal door een tackle van achteren. Castellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellini probeert naar een medespeler te passen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Romo geeft een lange en hoge pass. Casas is nu in balbezit. Casas probeert naar een medespeler te passen. Olivero is nu in balbezit. Olivero draait met de bal, schiet en ... Matos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RealStorm - FC ShukuX 1:0

16e minuut.
Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero passt de bal zonder na te denken. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarraga verovert de bal door een tackle van achteren. Galarraga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Pedríquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez krijgt een gele kaart. Cepeda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cepeda met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Andrus met een sublieme pass. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RealStorm - FC ShukuX 1:1

28e minuut.
Pedríquez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casas met de inworp. Olivero is nu in balbezit. Olivero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Anzoátegui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acevedo raakt geblesseerd tijdens het duel. Acevedo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Galarraga springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Galarraga is nu in balbezit. Luzardo onderschept slim de pass. Luzardo met een sublieme pass. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Acevedo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De la terga de bal. Castellini is nu in balbezit. Castellini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De la terga rent richting de bal. De la terga geeft een lange en hoge pass. Chacón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galarraga is nu in balbezit. Galarraga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pedríquez onderschept slim de pass. Olivares geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Limardo de bal onder controle te krijgen. Galarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarraga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealStorm 59%, FC ShukuX 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RealStorm - FC ShukuX 1:1

54e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. De la terga rent richting de bal. Met opzet legt Acevedo zijn tegenspeler op de grond. Acevedo krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Casas geeft een lange en hoge pass. Galarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarraga draait met de bal, schiet en ... Limardo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Martínez rent richting de bal. Martínez geeft een lange en hoge pass. Limardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarraga verovert de bal door een tackle van achteren. Galarraga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Castellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Castellini is nu in balbezit. Castellini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealStorm 48%, FC ShukuX 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RealStorm - FC ShukuX 1:1