Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Margarita FC Streak FC
Attack Tactiek 442
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 25.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen average
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Madroñero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vega is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barroso neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto geeft een hoge lob. Vega probeert de bal aan de voet te houden. García Rivas rent richting de bal. García Rivas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. García Rivas is nu in balbezit. García Rivas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Margarita FC - Streak FC 0:1

18e minuut.
Velandia trapt de bal weg van het doel. Vega kopt de bal weg. Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Linárez de bal. Barroso is nu in balbezit. Barroso passt de bal met de wreef. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Madroñero rent richting de bal. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. García Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. García Rivas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Margarita FC - Streak FC 0:2

42e minuut.
Michelena is nu in balbezit. Michelena probeert naar een medespeler te passen. Barroso rent richting de bal. Barroso draait met de bal, schiet en ... Arreaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Margarita FC - Streak FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margarita FC 52%, Streak FC 48%.
Margarita FC - Streak FC 1:2

51e minuut.
Peñaranda met de inworp. Utrera heeft problemen om de bal te vangen. Utrera speelt de bal door. Madroñero is nu in balbezit. Madroñero draait met de bal, schiet en ... Velandia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
García Rivas rent richting de bal. García Rivas passt de bal in één keer door. Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavares draait met de bal, schiet en ... Michelena kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Centeno geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rincón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Rivas is nu in balbezit. García Rivas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
García Rivas rent richting de bal. Bruzual is nu in balbezit. Bruzual geeft een hoge lob. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gamargo is nu in balbezit. Gamargo probeert naar een medespeler te passen. Barroso rent richting de bal. Barroso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Margarita FC - Streak FC 2:2

83e minuut.
Centeno is nu in balbezit. García Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rivas passt de bal met de wreef. Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Velandia trapt de bal weg van het doel. García Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rivas passt de bal zonder na te denken. Mavares is nu in balbezit. Mavares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margarita FC 68%, Streak FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Margarita FC - Streak FC 2:2