Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D Arepa Power BEYROUTHI
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Martínez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rincón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bastardo rent richting de bal. Bastardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gallegos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Adamas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urdaneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdaneta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bolet rent richting de bal. Bolet passt de bal zonder na te denken. Urdaneta rent richting de bal. Urdaneta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Arepa Power - BEYROUTHI 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D Arepa Power 41%, BEYROUTHI 59%.
C.D Arepa Power - BEYROUTHI 1:0

51e minuut.
Figuera rent richting de bal. Castellanos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figuera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arévalo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Martínez de bal. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas onderschept slim de pass. Salas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zerpa is nu in balbezit. Narváez verovert de bal door een tackle van achteren. Narváez speelt de bal door. Urdaneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdaneta haalt uit met een fantastische trap. Urdaneta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Arepa Power - BEYROUTHI 2:0

69e minuut.
Altuve geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolet is nu in balbezit. Bolet geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Altuve onderschept slim de pass. Bolet verovert de bal door een tackle van achteren. Bolet met een sublieme pass. Urdaneta rent richting de bal. Urdaneta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Arepa Power - BEYROUTHI 3:0

80e minuut.
Narváez rent richting de bal. Narváez probeert naar een medespeler te passen. Altuve bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdaneta rent richting de bal. Urdaneta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Zerpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerpa passt de bal met de wreef. Figuera probeert de bal aan de voet te houden. Bolet is nu in balbezit. Bolet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Narváez probeert naar een medespeler te passen. Bastardo is nu in balbezit. Met opzet legt Narváez zijn tegenspeler op de grond. Narváez krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Arévalo geeft de bal voor. Adamas heeft problemen om de bal te vangen. Adamas probeert naar een medespeler te passen. Bolet is nu in balbezit. Bolet haalt uit met een fantastische trap. Urdaneta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D Arepa Power 40%, BEYROUTHI 60%.
C.D Arepa Power - BEYROUTHI 3:0