Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obed Margarita FC
Normal Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Michelena geeft de bal voor. Delgado kopt de bal weg. Daar is Oviedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navea rent richting de bal. Navea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega rent richting de bal. Vega speelt de bal door. Barroso rent richting de bal. Barroso schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obed - Margarita FC 0:1

4e minuut.
Navea heeft problemen om de bal te vangen. Barroso verovert de bal door een tackle van achteren. Urquia rent richting de bal. Barroso verovert de bal door een tackle van achteren. Barroso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obed - Margarita FC 0:2

11e minuut.
Crespo kopt de bal weg. Oviedo is nu in balbezit. Espinoza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Espinoza krijgt een gele kaart.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soteldo met een snelle inworp. Navea is nu in balbezit. Navea geeft een hoge lob. Cabrales probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gamargo rent richting de bal. Gamargo probeert naar een medespeler te passen. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso haalt uit met een fantastische trap. López probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Obed - Margarita FC 0:3

38e minuut.
Centeno geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Páez met een snelle inworp. Klungelig pakt Soteldo de bal. Soteldo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Obed - Margarita FC 1:3

42e minuut.
Cabrales geeft de bal voor. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo met een sublieme pass. Navea rent richting de bal. Navea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obed 51%, Margarita FC 49%.
Obed - Margarita FC 1:3

54e minuut.
Urquia is nu in balbezit. Urquia geeft de bal voor. Espinoza kopt de bal weg. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Delgado de bal. Páez is nu in balbezit. Páez met een sublieme pass. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Michelena geeft een lange en hoge pass. Anzoátegui kopt de bal weg. Cabrales speelt de bal door. Barroso rent richting de bal. Barroso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obed - Margarita FC 1:4

81e minuut.
Velandia met een harde bal richting middenveld. Delgado is nu in balbezit. Oviedo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oviedo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obed 48%, Margarita FC 52%.
Obed - Margarita FC 1:4