Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terreneitor Araira FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rondón met een snelle inworp. Angelucci geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bastidas rent richting de bal. Bastidas draait met de bal, schiet en ... Brion probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olarte zal de hoekschop nemen. Meléndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Inworp. Marín met de inworp. Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena haalt uit met een fantastische trap. Bastidas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - Araira FC 0:1

12e minuut.
Ribera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rondón met de inworp. Angelucci rent richting de bal. Angelucci geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Valbuena passt de bal in één keer door. Meléndez probeert naar een medespeler te passen. Ribera kopt de bal weg. Daar is Bastidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastidas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Angelucci onderschept slim de pass. Angelucci passt de bal in één keer door. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona geeft een hoge lob. Gamargo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tavare is nu in balbezit. Angelucci verovert de bal door een tackle van achteren. Angelucci passt de bal met de wreef. Gamargo is nu in balbezit. Gamargo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Olarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Olarte geeft een hoge lob. Saer heeft problemen om de bal te vangen. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - Araira FC 0:2

36e minuut.
Saer speelt de bal door. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas probeert naar een medespeler te passen. Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelucci is nu in balbezit. Angelucci passt de bal in één keer door. Gamargo is nu in balbezit. Gamargo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - Araira FC 1:2

41e minuut.
Escalona met een harde bal richting middenveld. Saer kopt de bal weg. Sencial heeft problemen om de bal te vangen. Gamargo is nu in balbezit. Gamargo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Gómez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - Araira FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terreneitor 54%, Araira FC 46%.
Terreneitor - Araira FC 1:3

48e minuut.
Saer met een sublieme pass. Angelucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelucci passt de bal met de wreef. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - Araira FC 2:3

57e minuut.
Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera is nu in balbezit. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas onderschept slim de pass. Bastidas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Carmona kopt de bal weg. Pérez probeert de bal aan de voet te houden. Gamargo is nu in balbezit. Gamargo schiet op doel. Escalona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Gamargo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamargo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Terreneitor - Araira FC 3:3

66e minuut.
Olarte speelt de bal door. Gamargo is nu in balbezit. Barroso verovert de bal door een tackle van achteren. Angelucci rent richting de bal. Angelucci schiet op doel. Escalona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Bolívar onderschept slim de pass. Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Bastidas met een sublieme pass. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - Araira FC 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terreneitor 53%, Araira FC 47%.
Terreneitor - Araira FC 3:4