Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los chamos FC ShukuX
Normal Tactiek Dale con todo
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Pedríquez geeft een lange en hoge pass. Parra kopt de bal weg. Canorea is nu in balbezit. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Loreto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo geeft een hoge lob. Navarro kan de bal niet met de borst controleren. Ribera rent richting de bal. Ribera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los chamos - FC ShukuX 1:0

30e minuut.
Lupi heeft problemen om de bal te vangen. Lupi geeft een hoge lob. Canorea is nu in balbezit. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Loreto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los chamos - FC ShukuX 1:1

34e minuut.
Castellini speelt de bal door. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera passt de bal met de wreef. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui haalt uit met een fantastische trap. Loreto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Anzoátegui met de inworp. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro passt de bal met de wreef. Ribera rent richting de bal. Ribera schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los chamos 49%, FC ShukuX 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los chamos - FC ShukuX 1:1

56e minuut.
Pedríquez rent richting de bal. Pedríquez geeft de bal voor. Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribera is nu in balbezit. Ribera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Ceciliano rent richting de bal. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Castellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cardozo geeft een hoge lob. Parra met een sublieme pass. Pedríquez rent richting de bal. Utrera onderschept slim de pass. Utrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cepeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parra met een sublieme pass. Castellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Navarro kopt de bal weg. Ceciliano is nu in balbezit. Lupi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lupi krijgt een gele kaart. Ceciliano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ceciliano kan niet meer verder spelen. Ettedgui komt het veld opgelopen. Domínguez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Limardo de bal. Ribera is nu in balbezit. Ribera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los chamos 53%, FC ShukuX 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los chamos - FC ShukuX 1:1