Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BEYROUTHI Margarita FC
433 Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Figuera zal de hoekschop nemen. Bastardo rent richting de bal. Bastardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BEYROUTHI - Margarita FC 1:0

8e minuut.
Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Michelena met een sublieme pass. Gamargo is nu in balbezit. Gamargo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Altuve de bal onder controle te krijgen. Urdaneta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BEYROUTHI - Margarita FC 1:1

20e minuut.
Gamargo geeft een lange en hoge pass. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Espinoza moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Espinoza schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Michelena geeft een hoge lob. Figuera probeert de bal aan de voet te houden. Figuera speelt de bal door. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Michelena met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Rincón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rincón krijgt een gele kaart. Delgado raakt geblesseerd tijdens het duel. Delgado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barroso rent richting de bal. Barroso haalt uit met een fantastische trap. Urdaneta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Altuve is nu in balbezit. Vega rent richting de bal. Vega passt de bal in één keer door. Gamargo rent richting de bal. Gamargo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BEYROUTHI - Margarita FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEYROUTHI 49%, Margarita FC 51%.
BEYROUTHI - Margarita FC 1:2

53e minuut.
Delgado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mireles komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo draait met de bal, schiet en ... Quiroz probeert de bal met de borst te controleren. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BEYROUTHI - Margarita FC 1:3

56e minuut.
Altuve geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabrales met de inworp. Mireles rent richting de bal. Mireles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Colmenares de bal. Colmenares met een sublieme pass. Altuve is nu in balbezit. Barroso onderschept slim de pass. Barroso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEYROUTHI 72%, Margarita FC 28%.
BEYROUTHI - Margarita FC 1:3