Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Margarita FC unión deportivo Lara
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 21.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Antúnez onderschept slim de pass. Antúnez passt de bal in één keer door. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ribera geeft een lange en hoge pass. Palmezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmezano passt de bal in één keer door. Antúnez is nu in balbezit. Antúnez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Velandia trapt de bal weg. Espinoza kopt de bal weg. Barroso rent richting de bal. Gamargo is nu in balbezit. Gamargo haalt uit met een fantastische trap. Chirinos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Cabrales probeert de bal met de borst te controleren. Antúnez is nu in balbezit. Antúnez speelt de bal door. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Velandia trapt de bal weg van het doel. Ribera kopt de bal weg. Daar is Centeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antúnez rent richting de bal. Antúnez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Palmezano heeft problemen om de bal te vangen. Palmezano met een sublieme pass. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Klungelig pakt Antúnez de bal. Bruzual is nu in balbezit. Antúnez onderschept slim de pass. Antúnez draait met de bal, schiet en ... Velandia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Margarita FC - unión deportivo Lara 0:1

27e minuut.
Ribera geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Delgado de bal onder controle te krijgen. Antúnez rent richting de bal. Antúnez haalt uit met een fantastische trap. Velandia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Margarita FC - unión deportivo Lara 0:2

36e minuut.
Gamargo kopt de bal weg. Klungelig pakt Greco de bal. Barroso is nu in balbezit. Barroso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ribera rent richting de bal. Centeno rent richting de bal. Centeno geeft een lange en hoge pass. Barroso heeft problemen om de bal te vangen. Barroso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margarita FC 62%, unión deportivo Lara 38%.
Margarita FC - unión deportivo Lara 0:2

51e minuut.
Velandia trapt de bal weg van het doel. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavares speelt de bal door. Antúnez rent richting de bal. Antúnez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera met een sublieme pass. Antúnez rent richting de bal. Antúnez schiet op doel. Velandia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Margarita FC - unión deportivo Lara 0:3

81e minuut.
Doeltrap. Chirinos trapt de bal weg. Michelena kopt de bal weg. Klungelig pakt Gamargo de bal. Gamargo haalt uit met een fantastische trap. Chirinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barroso rent richting de bal. Barroso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Margarita FC - unión deportivo Lara 1:3

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Michelena trapt de bal weg. Vega kopt de bal weg. Barroso is nu in balbezit. Barroso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Margarita FC - unión deportivo Lara 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margarita FC 43%, unión deportivo Lara 57%.
Margarita FC - unión deportivo Lara 2:3