Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RealStorm los chamos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Perdomo probeert naar een medespeler te passen. Martínez is nu in balbezit. Martínez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Galarraga de bal. Galarraga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Perdomo is nu in balbezit. Olivero onderschept slim de pass. Olivero passt de bal in één keer door. Galarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarraga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro met een sublieme pass. Ribera is nu in balbezit. Ribera haalt uit met een fantastische trap. Chacao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RealStorm - los chamos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealStorm 52%, los chamos 48%.
RealStorm - los chamos 0:1

47e minuut.
Valderrama geeft een hoge lob. Perdomo heeft problemen om de bal te vangen. Galarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero haalt uit met een fantastische trap. Loreto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RealStorm - los chamos 1:1

57e minuut.
Loreto trapt de bal weg van het doel. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez met een sublieme pass. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Utrera speelt de bal door. Acevedo rent richting de bal. Navarro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Navarro krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Inworp. Olivares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Navarro rent richting de bal. Navarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealStorm 56%, los chamos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RealStorm - los chamos 1:1