Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mikaclub 41 fútbol club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Canales kopt de bal weg. Ferrebús heeft problemen om de bal te vangen. Saldivia is nu in balbezit. Ferrebús verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrebús schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Marín met een harde bal richting middenveld. Luna kopt de bal weg. Feltscher probeert de bal aan de voet te houden. Castro is nu in balbezit. Castro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rosa geeft een lange en hoge pass. Ferrebús is nu in balbezit. Adames rent richting de bal. Ferrebús verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrebús schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ... Marín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikaclub - 41 fútbol club 0:1

25e minuut.
Hezzel onderschept slim de pass. Arango is nu in balbezit. Luna onderschept slim de pass. Hezzel onderschept slim de pass. Hezzel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Soublette met een snelle inworp. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna passt de bal zonder na te denken. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hezzel onderschept slim de pass. Canales rent richting de bal. Hezzel is nu in balbezit. Hezzel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Urdaneta kopt de bal weg. Higuera heeft problemen om de bal te vangen. Rivera begaat een overtreding. Rivera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikaclub 47%, 41 fútbol club 53%.
mikaclub - 41 fútbol club 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Soublette de bal. Aristigueta onderschept slim de pass. Soublette schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soublette krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Hezzel verovert de bal door een tackle van achteren. Hezzel passt de bal in één keer door. Soublette bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango draait met de bal, schiet en ... Camejo bokst de bal weg.

74e minuut.
Canales rent richting de bal. Hezzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hezzel speelt de bal door. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango haalt uit met een fantastische trap. Camejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Rosa geeft een hoge lob. Feltscher is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pirela. Pirela krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Aristigueta probeert naar een medespeler te passen. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal in één keer door. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikaclub 41%, 41 fútbol club 59%.
mikaclub - 41 fútbol club 0:1