Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mikaclub Chikys FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen average


4e minuut.
Adames is nu in balbezit. Morles is nu in balbezit. Adames begaat een overtreding. Morles raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Morles kan niet meer verder spelen. Aguirre komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Salazar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barandarian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Barreto probeert naar een medespeler te passen. Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal met de wreef. Filomeno is nu in balbezit. Filomeno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Adames is nu in balbezit. Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Filomeno rent richting de bal. Filomeno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikaclub 58%, Chikys FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mikaclub - Chikys FC 0:0

55e minuut.
Arango haalt uit met een fantastische trap. Lucena probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Higuera neemt de hoekschop. Scarpeccio heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikaclub 55%, Chikys FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mikaclub - Chikys FC 0:0