Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Barrio Fc Scream FC
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Mathías probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maurel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathías schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mathías krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Saavedra passt de bal zonder na te denken. Solano rent richting de bal. Molletones begaat een overtreding. Molletones krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Saavedra is nu in balbezit. Melo is nu in balbezit. Robledo verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado rent richting de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Saavedra geeft een hoge lob. Daar is Arcay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranda is nu in balbezit. Aranda schiet op doel. Cedeño maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Solano rent richting de bal. Piñate verovert de bal door een tackle van achteren. Piñate probeert naar een medespeler te passen. Aranda is nu in balbezit. Aranda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Piñate rent richting de bal. Molletones bereikt de bal nog maar net als eerste. Molletones met een sublieme pass. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Barrio Fc - Scream FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Barrio Fc 60%, Scream FC 40%.
El Barrio Fc - Scream FC 1:0

88e minuut.
Mathías speelt de bal door. Molletones is nu in balbezit. Orozco rent richting de bal. Molletones verovert de bal door een tackle van achteren. Molletones geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Barrio Fc 51%, Scream FC 49%.
El Barrio Fc - Scream FC 1:0