Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
academia ymca caroni fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Luzardo geeft de bal voor. Inworp. Leañez met de inworp. Montiel is nu in balbezit. Montiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lucena geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendes met een snelle inworp. Montiel rent richting de bal. Montiel geeft een hoge lob. Zárate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Vicuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicuña geeft een lange en hoge pass. Armas kopt de bal weg. Piñate rent richting de bal. Piñate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Leañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras onderschept slim de pass. Contreras speelt de bal door. Ureña rent richting de bal. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: academia ymca 30%, caroni fc 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
academia ymca - caroni fc 0:0

53e minuut.
Vicuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo onderschept slim de pass. Camejo speelt de bal door. Piñate rent richting de bal. Piñate schiet op doel. Téllez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés passt de bal zonder na te denken. Montiel rent richting de bal. Tovar rent richting de bal. Tovar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes geeft een hoge lob. Leañez heeft problemen om de bal te vangen. Valdés rent richting de bal. Valdés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Armas probeert naar een medespeler te passen. Vicuña is nu in balbezit. Ureña onderschept slim de pass. Piñate rent richting de bal. Piñate schiet op doel. Téllez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
academia ymca - caroni fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: academia ymca 40%, caroni fc 60%.
academia ymca - caroni fc 0:1