Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guigue FC Real Amazonas
Sweep Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Bolles is nu in balbezit. Aguilera speelt de bal door. Yriarte is nu in balbezit. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guigue FC - Real Amazonas 0:1

3e minuut.
Peña rent richting de bal. Villa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castro met een snel genomen vrije trap. Daar is Yriarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra is nu in balbezit. Guerra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Robledo met een sublieme pass. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal met de wreef. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guigue FC 47%, Real Amazonas 53%.
Guigue FC - Real Amazonas 0:1

61e minuut.
Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Villa is nu in balbezit. Villa probeert naar een medespeler te passen. Lezama is nu in balbezit. Lezama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo passt de bal met de wreef. Becerra speelt de bal door. Lezama is nu in balbezit. Lezama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guigue FC - Real Amazonas 1:1

82e minuut.
Escalante controleert de bal met de borst. Castro probeert naar een medespeler te passen. Castro speelt de bal door. Lezama is nu in balbezit. Lezama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guigue FC 49%, Real Amazonas 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guigue FC - Real Amazonas 1:1