Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petare F.C. mikaclub
0.80.2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
11% Spel op eigen helft 89%
60 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 18.1
very good Schieten poor
solid Passen weak
good Verdedigen poor


1e minuut.
Trochim passt de bal zonder na te denken. Hezzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hezzel passt de bal met de wreef. Navea rent richting de bal. Navea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - mikaclub 1:0

2e minuut.
Liberi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya rent richting de bal. Liberi verovert de bal door een tackle van achteren. Trochim rent richting de bal. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Liberi is nu in balbezit. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea speelt de bal door. Trochim is nu in balbezit. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Liberi verovert de bal door een tackle van achteren. Liberi passt de bal met de wreef. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Feltscher geeft de bal voor. Liberi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberi met een sublieme pass. Navea rent richting de bal. Navea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hezzel speelt de bal door. Liberi rent richting de bal. Liberi probeert naar een medespeler te passen. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Liberi rent richting de bal. Liberi passt de bal in één keer door. Trochim probeert naar een medespeler te passen. Daar is Navea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - mikaclub 2:0

18e minuut.
Saldivia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ledezma met een snelle inworp. Navea probeert de bal met de borst te controleren. Navea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Navea is nu in balbezit. Navea passt de bal in één keer door. Trochim is nu in balbezit. Trochim draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Salazar de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Liberi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trochim de bal. Liberi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trochim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trochim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Liberi is nu in balbezit. Liberi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Navea de bal. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim schiet op doel. Marín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Saldivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marín probeert naar een medespeler te passen. Luna geeft de bal voor. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Trochim onderschept slim de pass. Trochim passt de bal in één keer door. Navea rent richting de bal. Navea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Trochim rent richting de bal. Trochim passt de bal met de wreef. Navea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Navea haalt uit met een fantastische trap. Marín probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - mikaclub 3:0

32e minuut.
Trochim passt de bal met de wreef. Liberi is nu in balbezit. Liberi passt de bal met de wreef. Navea rent richting de bal. Navea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Luna speelt de bal door. Trochim rent richting de bal. Trochim speelt de bal door. Navea is nu in balbezit. Navea schiet op doel. Marín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ledezma zal de hoekschop nemen. Trochim is nu in balbezit. Liberi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Salazar trapt de bal weg. Luna kopt de bal weg. Navea rent richting de bal. Trochim rent richting de bal. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - mikaclub 4:0

35e minuut.
Arango probeert naar een medespeler te passen. Hezzel heeft problemen om de bal te vangen. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - mikaclub 5:0

37e minuut.
Urdaneta heeft problemen om de bal te vangen. Urdaneta geeft een lange en hoge pass. Ledezma kopt de bal weg. Navea rent richting de bal. Navea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Klungelig pakt Trochim de bal. Liberi rent richting de bal. Trochim rent richting de bal. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - mikaclub 6:0

43e minuut.
Laya passt de bal met de wreef. Liberi rent richting de bal. Liberi passt de bal in één keer door. Trochim heeft problemen om de bal te vangen. Trochim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Luna passt de bal in één keer door. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar met een sublieme pass. Navea is nu in balbezit. Navea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - mikaclub 7:0

44e minuut.
Navea verovert de bal door een tackle van achteren. Trochim heeft problemen om de bal te vangen. Laya is nu in balbezit. Navea onderschept slim de pass. Navea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - mikaclub 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petare F.C. 13%, mikaclub 87%.
Petare F.C. - mikaclub 8:0

47e minuut.
Klungelig pakt Liberi de bal. Liberi geeft een lange en hoge pass. Daar is Navea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navea schiet op doel. Saldivia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marín bokst de bal weg.

49e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Trochim verovert de bal door een tackle van achteren. Trochim probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Navea de bal. Navea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Aristigueta kopt de bal weg. Aristigueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ledezma krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navea is nu in balbezit. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim haalt uit met een fantastische trap. Marín probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Navea rent richting de bal. Navea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Ledezma is nu in balbezit. Navea is nu in balbezit. Ledezma rent richting de bal. Navea is nu in balbezit. Navea schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Adames bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberi onderschept slim de pass. Liberi speelt de bal door. Trochim rent richting de bal. Trochim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Doeltrap. Marín trapt de bal weg. Luna kopt de bal weg. Trochim is nu in balbezit. Trochim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - mikaclub 9:0

58e minuut.
Liberi rent richting de bal. Liberi probeert naar een medespeler te passen. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Navea rent richting de bal. Navea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Saldivia geeft de bal voor. Luna kopt de bal weg. Klungelig pakt Navea de bal. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - mikaclub 10:0

63e minuut.
Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya probeert naar een medespeler te passen. Liberi met een sublieme pass. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim draait met de bal, schiet en ... Marín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Navea is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - mikaclub 11:0

64e minuut.
Liberi met een sublieme pass. Villafraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz passt de bal in één keer door. Trochim is nu in balbezit. Trochim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Liberi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Navea de bal. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim schiet op doel. Na een snelle pass probeert Salazar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - mikaclub 12:0

67e minuut.
Trochim rent richting de bal. Liberi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberi passt de bal met de wreef. Navea probeert de bal met de borst te controleren. Navea draait met de bal, schiet en ... Marín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Liberi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberi passt de bal met de wreef. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim schiet op doel. Na een snelle pass probeert Salazar de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Navea heeft problemen om de bal te vangen. Saldivia rent richting de bal. Navea verovert de bal door een tackle van achteren. Navea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - mikaclub 13:0

80e minuut.
Navea rent richting de bal. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim is nu in balbezit. Trochim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Navea rent richting de bal. Trochim rent richting de bal. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ledezma is nu in balbezit. Ledezma passt de bal met de wreef. Navea is nu in balbezit. Navea haalt uit met een fantastische trap. Saldivia probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Marín met een harde bal richting middenveld. Urdaneta kopt de bal weg. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Marín met een harde bal richting middenveld. Luna kopt de bal weg. Navea is nu in balbezit. Navea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - mikaclub 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petare F.C. 9%, mikaclub 91%.
Petare F.C. - mikaclub 14:0