Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting X68 El Barrio Fc
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Vieira met een sublieme pass. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú met een sublieme pass. Daar is Elie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Mendez kopt de bal weg. Romo rent richting de bal. Elie is nu in balbezit. Elie schiet op doel. Albarrán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - El Barrio Fc 1:0

6e minuut.
Piñate rent richting de bal. Piñate passt de bal zonder na te denken. Noriega is nu in balbezit. Noriega geeft de bal voor. Aranda maakt een snoekduik en kopt de bal. Leañez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Aranda rent richting de bal. Piñate verovert de bal door een tackle van achteren. Molletones is nu in balbezit. Molletones haalt uit met een fantastische trap. Aranda probeert de bal aan de voet te houden. Leañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting X68 - El Barrio Fc 1:1

13e minuut.
Piñate passt de bal met de wreef. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira geeft een hoge lob. Daar is Elie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - El Barrio Fc 2:1

16e minuut.
Piñate onderschept slim de pass. Piñate passt de bal zonder na te denken. Elie is nu in balbezit. Elie schiet op doel. Na een snelle pass probeert Romo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mendez onderschept slim de pass. Mendez passt de bal in één keer door. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Aranda de bal. Aranda met een sublieme pass. Klungelig pakt Molletones de bal. Molletones schiet op doel. Leañez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting X68 - El Barrio Fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting X68 59%, El Barrio Fc 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting X68 - El Barrio Fc 2:2

57e minuut.
Melo geeft een hoge lob. Vieira rent richting de bal. Vieira geeft een lange en hoge pass. Elie rent richting de bal. Elie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Melo passt de bal zonder na te denken. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo geeft een hoge lob. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - El Barrio Fc 3:2

89e minuut.
Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo met een sublieme pass. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda is nu in balbezit. Aranda haalt uit met een fantastische trap. Leañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting X68 57%, El Barrio Fc 43%.
Sporting X68 - El Barrio Fc 3:2