Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scream FC Montecarlo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Doeltrap. Rodríguez trapt de bal weg van het doel. Orozco kopt de bal weg. Robledo is nu in balbezit. Robledo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Orozco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fuentes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fuentes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Díez heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - Montecarlo 0:1

12e minuut.
Orozco passt de bal zonder na te denken. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Díez rent richting de bal. Díez schiet op doel. Valera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - Montecarlo 0:2

17e minuut.
Galarraga is nu in balbezit. Galarraga passt de bal in één keer door. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez haalt uit met een fantastische trap. Valera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - Montecarlo 0:3

22e minuut.
Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarraga verovert de bal door een tackle van achteren. Galarraga probeert naar een medespeler te passen. Díez is nu in balbezit. Díez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Robledo de bal onder controle te krijgen. Galvis is nu in balbezit. Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Robledo rent richting de bal. Robledo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - Montecarlo 1:3

34e minuut.
Aramburú is nu in balbezit. Galarraga is nu in balbezit. Galarraga passt de bal met de wreef. Díez heeft problemen om de bal te vangen. Díez draait met de bal, schiet en ... Valera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scream FC 51%, Montecarlo 49%.
Scream FC - Montecarlo 1:3

46e minuut.
Montilla rent richting de bal. Montilla geeft een hoge lob. Galvis geeft een lange en hoge pass. Montilla rent richting de bal. Montilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Díez probeert de bal aan de voet te houden. Galvis kopt de bal weg. Daar is Arcay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galarraga is nu in balbezit. Galarraga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Orozco speelt de bal door. Solano is nu in balbezit. Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. Galarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarraga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - Montecarlo 1:4

72e minuut.
Galvis speelt de bal door. Robledo is nu in balbezit. Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo verovert de bal door een tackle van achteren. Robledo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scream FC 61%, Montecarlo 39%.
Scream FC - Montecarlo 1:4