Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Doral FC caroni fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Soteldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas verovert de bal door een tackle van achteren. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Soteldo is nu in balbezit. Soteldo draait met de bal, schiet en ... Zárate bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Inworp. Castellanos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armas rent richting de bal. Oliveros onderschept slim de pass. Oliveros schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
García passt de bal zonder na te denken. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos met een sublieme pass. Soteldo is nu in balbezit. Soteldo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Aristeguieta trapt de bal weg van het doel. Castellanos kopt de bal weg. Armas is nu in balbezit. Soteldo onderschept slim de pass. Soteldo haalt uit met een fantastische trap. Zárate bokst de bal weg.

43e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros onderschept slim de pass. Oliveros probeert naar een medespeler te passen. Soteldo is nu in balbezit. Soteldo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Doral FC 45%, caroni fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Doral FC - caroni fc 0:0

47e minuut.
Ricaurte passt de bal in één keer door. Lucena geeft een lange en hoge pass. Daar is Roque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camejo met een snelle inworp. Reyes rent richting de bal. Palomino verovert de bal door een tackle van achteren. Palomino geeft een hoge lob. Paal!

77e minuut.
Baralt passt de bal zonder na te denken. Ricaurte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ureña. Ureña krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Contreras probeert naar een medespeler te passen. Ureña is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palomino. Ureña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piñate komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Doral FC - caroni fc 0:1

82e minuut.
Piñate bereikt de bal nog maar net als eerste. García probeert naar een medespeler te passen. Soteldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Doral FC - caroni fc 1:1

85e minuut.
Reyes geeft een lange en hoge pass. Velásquez is nu in balbezit. Palomino begaat een overtreding. Palomino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Doral FC 40%, caroni fc 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Doral FC - caroni fc 1:1