Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mikaclub Real Amazonas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Escalante onderschept slim de pass. Escalante geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salazar de bal. Guerra rent richting de bal. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Castro met een sublieme pass. Peña rent richting de bal. Peña speelt de bal door. Guerra is nu in balbezit. Guerra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Escalante geeft een lange en hoge pass. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia geeft een hoge lob. Peña is nu in balbezit. Peña geeft de bal voor. Marín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikaclub 71%, Real Amazonas 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mikaclub - Real Amazonas 0:0

47e minuut.
Hezzel verovert de bal door een tackle van achteren. Escalante is nu in balbezit. Escalante met een sublieme pass. Hezzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hezzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mikaclub - Real Amazonas 1:0

52e minuut.
Hezzel haalt uit met een fantastische trap. Higuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuera geeft een hoge lob. Arango is nu in balbezit. Arango haalt uit met een fantastische trap. Utrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Feltscher rent richting de bal. Laya speelt de bal door. Aristigueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristigueta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Saldivia is nu in balbezit. Saldivia geeft een hoge lob. Peña controleert de bal met de borst. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Marín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Feltscher met een snelle inworp. Klungelig pakt Aristigueta de bal. Vera probeert naar een medespeler te passen. Laya is nu in balbezit. Laya passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bolles is nu in balbezit. Adames onderschept slim de pass. Adames geeft een lange en hoge pass. Aristigueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristigueta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Castro met een snelle inworp. Adames met een sublieme pass. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Hezzel rent richting de bal. Hezzel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikaclub 41%, Real Amazonas 59%.
mikaclub - Real Amazonas 1:0