Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
potros del Zulia AC Mineros FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Simonelli rent richting de bal. Galvis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Simonelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Simonelli neemt zijn aanloop. Casanova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
potros del Zulia - AC Mineros FC 0:1

6e minuut.
Vílchez geeft een lange en hoge pass. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza met een sublieme pass. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
García kopt de bal weg. Simonelli rent richting de bal. Villanueva is nu in balbezit. Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Casanova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
potros del Zulia - AC Mineros FC 0:2

19e minuut.
Cumare rent richting de bal. Simonelli verovert de bal door een tackle van achteren. Simonelli met een sublieme pass. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. Casanova bokst de bal weg.

22e minuut.
Pirela bereikt de bal nog maar net als eerste. García tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pirela raakt geblesseerd tijdens het duel. Urbina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Monsalve kopt de bal weg. Vílchez rent richting de bal. Simonelli onderschept slim de pass. Simonelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
potros del Zulia - AC Mineros FC 0:3

37e minuut.
Simonelli rent richting de bal. Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal zonder na te denken. Plasencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Plasencia schiet op doel. Anzola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
potros del Zulia - AC Mineros FC 1:3

41e minuut.
Plasencia rent richting de bal. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Plasencia verovert de bal door een tackle van achteren. Plasencia haalt uit met een fantastische trap. Anzola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: potros del Zulia 53%, AC Mineros FC 47%.
potros del Zulia - AC Mineros FC 1:3

53e minuut.
Castellin geeft een hoge lob. Castellin kopt de bal weg. Daar is Barreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plasencia rent richting de bal. Plasencia draait met de bal, schiet en ... Anzola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Simonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonelli haalt uit met een fantastische trap. Vílchez kopt de bal weg. Simonelli is nu in balbezit. Simonelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos passt de bal in één keer door. Cumare is nu in balbezit. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: potros del Zulia 44%, AC Mineros FC 56%.
potros del Zulia - AC Mineros FC 1:3