Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jauregui Rebeldes FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten adequate
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Inworp. Bustamante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almarza rent richting de bal. Almarza geeft de bal voor. Pinto maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Utrera kopt de bal weg. Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal in één keer door. Almarza is nu in balbezit. Almarza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Maldonado trapt de bal weg van het doel. Gallardo kopt de bal weg. Daar is Cardozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cabrera kopt de bal weg. Pacheco met een sublieme pass. Faya is nu in balbezit. Faya schiet op doel. Sencial werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jauregui - Rebeldes FC 0:1

38e minuut.
Oliveros met een harde bal richting middenveld. Andrade kopt de bal weg. Oliveros kan de bal niet met de borst controleren. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jauregui 38%, Rebeldes FC 62%.
Jauregui - Rebeldes FC 0:1

46e minuut.
Dolgetta passt de bal in één keer door. Rivas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vicuña. Rivas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabrera met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gamargo is nu in balbezit. Andrade is nu in balbezit. Cuicas rent richting de bal. Gamargo verovert de bal door een tackle van achteren. Gamargo schiet op doel. Sencial verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Maldonado met een harde bal richting middenveld. Andrade kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pinto de bal onder controle te krijgen. Almarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarza schiet op doel. Maldonado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo geeft de bal voor. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cardozo geeft de bal voor. Dolgetta kopt de bal weg. Cabrera probeert de bal aan de voet te houden. Almarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jauregui 45%, Rebeldes FC 55%.
Jauregui - Rebeldes FC 0:1