Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Mineros FC derwin1
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pirela rent richting de bal. Bottini rent richting de bal. Met opzet legt Pirela zijn tegenspeler op de grond. Pirela krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Pirela rent richting de bal. Pirela passt de bal met de wreef. Álvarez is nu in balbezit. Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve schiet op doel. Aguerreverre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mineros FC - derwin1 1:0

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Arismendi de bal onder controle te krijgen. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bottini de bal onder controle te krijgen. Bottini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Mineros FC - derwin1 1:1

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Otero de bal onder controle te krijgen. Pirela rent richting de bal. Bottini onderschept slim de pass. Klungelig pakt Bottini de bal. Bottini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sangronis neemt de hoekschop. Anzola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olivares springt en kopt de bal. Urbaneja kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mineros FC - derwin1 1:2

17e minuut.
Urbaneja rent richting de bal. Simonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja onderschept slim de pass. Urbaneja geeft een lange en hoge pass. Téllez speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sangronis geeft een lange en hoge pass. Urbina kopt de bal weg. Pirela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olivares rent richting de bal. Olivares haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Otero passt de bal zonder na te denken. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares onderschept slim de pass. Olivares schiet op doel. Urbina probeert de bal aan de voet te houden. Anzola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Otero is nu in balbezit. Otero probeert naar een medespeler te passen. Bottini is nu in balbezit. Olivares rent richting de bal. Olivares schiet op doel. Anzola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mineros FC 64%, derwin1 36%.
AC Mineros FC - derwin1 1:2

51e minuut.
Isnardi met een snelle inworp. Barreto controleert de bal met de borst. Barreto met een sublieme pass. Monsalve rent richting de bal. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. Aguerreverre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Castellin bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellin geeft de bal voor. Álvarez kan de bal niet met de borst controleren. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sangronis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bottini is nu in balbezit. Bottini geeft een hoge lob. Anzola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mineros FC - derwin1 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mineros FC 54%, derwin1 46%.
AC Mineros FC - derwin1 1:3