Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jauregui Deportivo Huracán C.F
Normal Tactiek 465
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 45
weak Schieten poor
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Klungelig pakt Pinto de bal. Pinto passt de bal met de wreef. Madroñero rent richting de bal. Julousuni is nu in balbezit. Julousuni draait met de bal, schiet en ... Sencial verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Lorson met een sublieme pass. Wrocki is nu in balbezit. Wrocki speelt de bal door. Julousuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Julousuni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Madroñero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jauregui - Deportivo Huracán C.F 0:1

23e minuut.
Martens is nu in balbezit. Martens geeft een hoge lob. Wrocki rent richting de bal. Wrocki draait met de bal, schiet en ... Sencial maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jauregui - Deportivo Huracán C.F 0:2

28e minuut.
Cuicas is nu in balbezit. Cuicas passt de bal met de wreef. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jauregui - Deportivo Huracán C.F 1:2

31e minuut.
Andrade speelt de bal door. Madroñero heeft problemen om de bal te vangen. Martens rent richting de bal. Martens draait met de bal, schiet en ... Sencial probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wrocki controleert de bal met de borst. Martens rent richting de bal. Lorson speelt de bal door. Julousuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Julousuni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jauregui 83%, Deportivo Huracán C.F 17%.
Jauregui - Deportivo Huracán C.F 1:2

49e minuut.
Wrocki geeft een hoge lob. Daar is Madroñero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Julousuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Julousuni haalt uit met een fantastische trap. Sencial werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jauregui - Deportivo Huracán C.F 1:3

54e minuut.
Wrocki passt de bal met de wreef. Butcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcher met een sublieme pass. Julousuni rent richting de bal. Julousuni draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Julousuni rent richting de bal. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo passt de bal met de wreef. Julousuni rent richting de bal. Julousuni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens onderschept slim de pass. Martens passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Julousuni de bal. Julousuni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Lorson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorson passt de bal zonder na te denken. Martens probeert naar een medespeler te passen. Julousuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Julousuni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jauregui - Deportivo Huracán C.F 1:4

78e minuut.
Pacheco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martens met de inworp. Muskietorz geeft de bal voor. Wrocki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vicuña met de inworp. Utrera is nu in balbezit. Lorson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Utrera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vicuña zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iwancewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jauregui 74%, Deportivo Huracán C.F 26%.
Jauregui - Deportivo Huracán C.F 1:4