Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
montovier SanJuanFC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos passt de bal zonder na te denken. Peñaranda rent richting de bal. Piñango is nu in balbezit. Piñango schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
montovier - SanJuanFC 1:0

9e minuut.
Maurel met een sublieme pass. Altuve is nu in balbezit. Piñango verovert de bal door een tackle van achteren. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda draait met de bal, schiet en ... Robles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Contreras rent richting de bal. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez speelt de bal door. Lancken is nu in balbezit. Lancken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar passt de bal in één keer door. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Robles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pulgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar passt de bal zonder na te denken. Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Lancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancken draait met de bal, schiet en ... Subirats probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
montovier - SanJuanFC 1:1

39e minuut.
Sánchez is nu in balbezit. Sánchez speelt de bal door. Lancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancken haalt uit met een fantastische trap. Subirats probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
montovier - SanJuanFC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montovier 63%, SanJuanFC 37%.
montovier - SanJuanFC 1:2

52e minuut.
Lancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco rent richting de bal. Contreras rent richting de bal. Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Patiño geeft een lange en hoge pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez onderschept slim de pass. Lancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Dávila geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maestre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montovier 62%, SanJuanFC 38%.
montovier - SanJuanFC 1:2