Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
potros del Zulia Rebeldes FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Oliveros geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barboza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García rent richting de bal. García haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Villanueva geeft de bal voor. Inworp. Rivas met een snelle inworp. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo schiet op doel. Casanova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
potros del Zulia - Rebeldes FC 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Plasencia de bal. García rent richting de bal. García passt de bal met de wreef. Plasencia rent richting de bal. Plasencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
potros del Zulia - Rebeldes FC 1:1

18e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Plasencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell rent richting de bal. García verovert de bal door een tackle van achteren. García schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Gallardo passt de bal in één keer door. Plasencia rent richting de bal. García is nu in balbezit. García draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
potros del Zulia - Rebeldes FC 2:1

33e minuut.
Gamargo kopt de bal weg. Klungelig pakt Cabrera de bal. Cabrera speelt de bal door. Araújo is nu in balbezit. Araújo schiet op doel. Casanova bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: potros del Zulia 43%, Rebeldes FC 57%.
potros del Zulia - Rebeldes FC 2:1

48e minuut.
Gamargo verovert de bal door een tackle van achteren. Gamargo speelt de bal door. Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Araújo is nu in balbezit. Araújo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ríos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García raakt geblesseerd tijdens het duel. García zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Ríos met een snelle inworp. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. García verovert de bal door een tackle van achteren. García geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Plasencia verovert de bal door een tackle van achteren. Plasencia speelt de bal door. García is nu in balbezit. García haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Oliveros geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cumare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza geeft een hoge lob. Vallenilla bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: potros del Zulia 42%, Rebeldes FC 58%.
potros del Zulia - Rebeldes FC 2:1