Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
potros del Zulia Jauregui
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Casanova geeft de bal voor. Inworp. Bustamante met de inworp. Almarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
potros del Zulia - Jauregui 0:1

10e minuut.
Vicuña is nu in balbezit. Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos geeft een hoge lob. Plasencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Plasencia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cumare is nu in balbezit. Andrade onderschept slim de pass. Almarza is nu in balbezit. Almarza draait met de bal, schiet en ... Casanova maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
potros del Zulia - Jauregui 0:2

21e minuut.
Bustamante geeft een hoge lob. Utrera is nu in balbezit. Delgado is nu in balbezit. Pinto onderschept slim de pass. Pinto draait met de bal, schiet en ... Casanova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Cumare verovert de bal door een tackle van achteren. Almarza rent richting de bal. Cumare tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cumare krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: potros del Zulia 60%, Jauregui 40%.
potros del Zulia - Jauregui 0:2

50e minuut.
Andrade rent richting de bal. Andrade passt de bal zonder na te denken. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto schiet op doel. Casanova maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Vicuña controleert de bal met de borst. Ríos rent richting de bal. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Plasencia is nu in balbezit. Plasencia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Madroñero trapt de bal weg van het doel. Cuicas is nu in balbezit. Cuicas passt de bal in één keer door. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: potros del Zulia 60%, Jauregui 40%.
potros del Zulia - Jauregui 0:2