Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Banco Central Payasos fc
442 Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Bayton probeert de bal met de borst te controleren. Bayton speelt de bal door. Cappa probeert naar een medespeler te passen. Luzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cappa probeert naar een medespeler te passen. Obring bereikt de bal nog maar net als eerste. Obring speelt de bal door. Luzuriaga rent richting de bal. Luzuriaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cappa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Antiman de bal. Huentelican speelt de bal door. Klungelig pakt Cudos de bal. Cudos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Obring geeft de bal voor. Cappa geeft de bal voor. Klungelig pakt Herrón de bal. Luzuriaga rent richting de bal. Luzuriaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Bayton is nu in balbezit. Bayton probeert naar een medespeler te passen. Cappa is nu in balbezit. Cappa met een sublieme pass. Luzuriaga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Banco Central - Payasos fc 0:1

34e minuut.
Martinelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaial passt de bal in één keer door. Sakinko is nu in balbezit. Sakinko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Banco Central - Payasos fc 1:1

36e minuut.
Horwarth geeft een hoge lob. Cappa speelt de bal door. Luzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Banco Central - Payasos fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Banco Central 46%, Payasos fc 54%.
Club Banco Central - Payasos fc 1:2

50e minuut.
Cudos met een sublieme pass. Glades is nu in balbezit. Raulo rent richting de bal. Glades onderschept slim de pass. Glades geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Raulo is nu in balbezit. Raulo geeft de bal voor. Daar is Martinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga schiet op doel. Carboni bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Banco Central - Payasos fc 1:3

53e minuut.
Martinelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Allondra met een snelle inworp. Luzuriaga is nu in balbezit. Luzuriaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Galarza passt de bal met de wreef. Daar is Gagliardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galarza geeft een lange en hoge pass. Obring geeft een hoge lob. Allondra kopt de bal weg. Carboni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Scheffer geeft een hoge lob. Herrón speelt de bal door. Klungelig pakt Horwarth de bal. Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Banco Central 61%, Payasos fc 39%.
Club Banco Central - Payasos fc 1:3