Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.10
  • Stadion: RUB FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2123
Versalles FC Jabón
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Bigliardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisky verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero onderschept slim de pass. Juan is nu in balbezit. Juan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Escuredo trapt de bal weg van het doel. Cannals is nu in balbezit. Cannals met een sublieme pass. Brisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Lucesole de bal. Lucesole passt de bal zonder na te denken. Juan rent richting de bal. Juan schiet op doel. Escuredo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Versalles FC 41%, Jabón 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Versalles FC - Jabón 0:0

48e minuut.
Grimandi passt de bal in één keer door. Lucesole rent richting de bal. Money verovert de bal door een tackle van achteren. Colagreco is nu in balbezit. Colagreco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles FC - Jabón 0:1

56e minuut.
Lucesole geeft een hoge lob. Inworp. Cubero met een snelle inworp. Colagreco rent richting de bal. Colagreco geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Colagreco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alofantv. Colagreco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bigliardi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Velázquez de bal. Money rent richting de bal. Money schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Cannals rent richting de bal. Cannals geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Campbell de bal onder controle te krijgen. Juan rent richting de bal. Juan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkany verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero begaat een overtreding. Cubero krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Fanego is nu in balbezit. Fanego geeft een hoge lob. Money probeert de bal met de borst te controleren. Grimandi rent richting de bal. Grimandi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Versalles FC 55%, Jabón 45%.
Versalles FC - Jabón 0:1