Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chu Pa La Gato RUB FC
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Aguin is nu in balbezit. Varsky is nu in balbezit. Varsky passt de bal in één keer door. Aguírrez is nu in balbezit. Aguírrez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bielert passt de bal in één keer door. Vivot rent richting de bal. Maurois verovert de bal door een tackle van achteren. Maurois draait met de bal, schiet en ... Cellay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chu Pa La Gato - RUB FC 1:0

21e minuut.
Maurois rent richting de bal. Bielert rent richting de bal. Raponi begaat een overtreding. Raponi krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Spinozzi onderschept slim de pass. Spinozzi geeft de bal voor. Aguírrez rent richting de bal. Aguírrez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Webber de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chu Pa La Gato - RUB FC 1:1

28e minuut.
Faganelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boccanera bereikt de bal nog maar net als eerste. Varsky begaat een overtreding. Varsky krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Waiwenad rent richting de bal. Waiwenad speelt de bal door. Maurois is nu in balbezit. Maurois haalt uit met een fantastische trap. Cellay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chu Pa La Gato - RUB FC 2:1

43e minuut.
Genchoff geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herrera met de inworp. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chu Pa La Gato 34%, RUB FC 66%.
Chu Pa La Gato - RUB FC 2:1

47e minuut.
Bielert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielert speelt de bal door. Maurois is nu in balbezit. Maurois haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Raponi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Courault zal de hoekschop nemen. Naishtadt rent richting de bal. Maurois bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurois haalt uit met een fantastische trap. Cellay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Armentano is nu in balbezit. Boccanera verovert de bal door een tackle van achteren. Bonnet maakt een afschuwelijke overtreding. Bonnet krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Daar is Aguin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Varsky met een sublieme pass. Aguírrez is nu in balbezit. Aguírrez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chu Pa La Gato - RUB FC 2:2

67e minuut.
Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt speelt de bal door. Maurois rent richting de bal. Bielert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Chowanczak is nu in balbezit. Chowanczak geeft een hoge lob. Chowanczak kopt de bal weg. Varsky rent richting de bal. Varsky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Naishtadt speelt de bal door. Raponi geeft een hoge lob. Chowanczak heeft problemen om de bal te vangen. Aguírrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguírrez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chu Pa La Gato - RUB FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chu Pa La Gato 59%, RUB FC 41%.
Chu Pa La Gato - RUB FC 2:3