Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.10
  • Stadion: CARDINALES Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2736
CARDINALES Tigre
Normal Tactiek 4 - 3 - 3
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 26
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Telerman is nu in balbezit. Schapira bereikt de bal nog maar net als eerste. Schapira passt de bal in één keer door. Linari bereikt de bal nog maar net als eerste. Linari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CARDINALES - Tigre 0:1

20e minuut.
Acerola onderschept slim de pass. Acerola speelt de bal door. Aban is nu in balbezit. Lelor is nu in balbezit. Lelor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Baroni geeft een lange en hoge pass. Lelor rent richting de bal. Lelor passt de bal in één keer door. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Schapira speelt de bal door. Fantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Telerman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Telerman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARDINALES 58%, Tigre 42%.
CARDINALES - Tigre 0:1

46e minuut.
Tello met een sublieme pass. Schapira probeert naar een medespeler te passen. Ferretti is nu in balbezit. Fantino rent richting de bal. Fantino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CARDINALES - Tigre 0:2

56e minuut.
Baroni verovert de bal door een tackle van achteren. Campanile bereikt de bal nog maar net als eerste. Campanile passt de bal in één keer door. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Baroni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarabini met de inworp. Peñaloza geeft een hoge lob. Daar is Linari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARDINALES 57%, Tigre 43%.
CARDINALES - Tigre 0:2