Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lasmanfarinas Transito
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


37e minuut.
Monry bereikt de bal nog maar net als eerste. Clement onderschept slim de pass. Clement probeert naar een medespeler te passen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lasmanfarinas - Transito 1:0

40e minuut.
Clement probeert naar een medespeler te passen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Monry is nu in balbezit. Ostrovietsky verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrovietsky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lasmanfarinas 46%, Transito 54%.
lasmanfarinas - Transito 1:0

47e minuut.
Ferro rent richting de bal. Ferro geeft een hoge lob. Daar is Monry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lasmanfarinas - Transito 2:0

48e minuut.
Daar is Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Elaghiozian bereikt de bal nog maar net als eerste. Elaghiozian schiet op doel. Herpen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lasmanfarinas - Transito 2:1

57e minuut.
Ferro onderschept slim de pass. Ferro speelt de bal door. Klungelig pakt Ostrovietsky de bal. Lee rent richting de bal. Lee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Clement met een sublieme pass. Crexell probeert naar een medespeler te passen. Ferro probeert naar een medespeler te passen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Clement is nu in balbezit. Gasquete rent richting de bal. Clement begaat een overtreding. Clement krijgt een gele kaart. Gasquete moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gasquete kan niet meer verder spelen. Sallese komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Lousararian rent richting de bal. Lousararian geeft de bal voor. Villegas rent richting de bal. Sallese is nu in balbezit. Sallese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lasmanfarinas - Transito 2:2

86e minuut.
Albacete geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ostrovietsky de bal onder controle te krijgen. Monry probeert naar een medespeler te passen. Villegas is nu in balbezit. Villegas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lasmanfarinas - Transito 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lasmanfarinas 47%, Transito 53%.
lasmanfarinas - Transito 2:3