Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.10
  • Stadion: Laucha FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2259
Laucha FC Cherno Titans
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Migliónico geeft de bal voor. Inworp. Solari met de inworp. Kodela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodela geeft de bal voor. Guzmán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Solari neemt de hoekschop. Chiguaiad kan de bal niet met de borst controleren. Lalanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiguaiad onderschept slim de pass. Chiguaiad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Chiguaiad bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiguaiad onderschept slim de pass. Chiguaiad draait met de bal, schiet en ... Guzmán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laucha FC - Cherno Titans 1:0

15e minuut.
Blaquier is nu in balbezit. Blaquier geeft de bal voor. Atton heeft problemen om de bal te vangen. Kunzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunzmann haalt uit met een fantastische trap. Gotbetter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Lalanne onderschept slim de pass. Lalanne passt de bal zonder na te denken. May is nu in balbezit. Solari onderschept slim de pass. Solari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Paulón is nu in balbezit. Paulón speelt de bal door. Revilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kunzmann rent richting de bal. Kunzmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laucha FC - Cherno Titans 1:1

38e minuut.
Chiguaiad rent richting de bal. Chiguaiad schiet op doel. May probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solari rent richting de bal. Solari geeft een hoge lob. Guzmán bokst de bal weg.

42e minuut.
Klungelig pakt Verdun de bal. Paulón onderschept slim de pass. Paulón passt de bal met de wreef. Kodela rent richting de bal. Kodela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laucha FC 37%, Cherno Titans 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laucha FC - Cherno Titans 1:1

55e minuut.
Daar is Viatri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viatri speelt de bal door. Kodela rent richting de bal. Kodela draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Migliónico de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Curil passt de bal zonder na te denken. Revilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Revilla geeft de bal voor. Kodela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodela draait met de bal, schiet en ... Guzmán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Laucha FC - Cherno Titans 2:1

82e minuut.
Daar is Revilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blaquier is nu in balbezit. Medrano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Blaquier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blaquier kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Gandolfi probeert naar een medespeler te passen. Zuculini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laucha FC - Cherno Titans 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laucha FC 42%, Cherno Titans 58%.
Laucha FC - Cherno Titans 3:1