Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.10
  • Stadion: RUB FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2588
Versalles FC Crewe Alexandra
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Germi verovert de bal door een tackle van achteren. Germi passt de bal in één keer door. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles FC - Crewe Alexandra 0:1

5e minuut.
Apaza verovert de bal door een tackle van achteren. Brisky verovert de bal door een tackle van achteren. Brisky passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Juan de bal. Juan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Stiglitz geeft een lange en hoge pass. Cannals speelt de bal door. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Juan onderschept slim de pass. Juan schiet op doel. Levican verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Frajlich rent richting de bal. Torrente onderschept slim de pass. Torrente probeert naar een medespeler te passen. Brisky is nu in balbezit. Brisky schiet op doel. Levican bokst de bal weg. Paal!

12e minuut.
Brisky verovert de bal door een tackle van achteren. Brisky geeft de bal voor. Stiglitz is nu in balbezit. Juan verovert de bal door een tackle van achteren. Juan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Velázquez met een harde bal richting middenveld. Daar is Brisky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germi rent richting de bal. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Apaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaza probeert naar een medespeler te passen. Frajlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Juan onderschept slim de pass. Juan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Llama onderschept slim de pass. Alofantv bereikt de bal nog maar net als eerste. Llama schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Llama krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Alofantv probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lucesole rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Germi. Germi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Versalles FC 53%, Crewe Alexandra 47%.
Versalles FC - Crewe Alexandra 0:1

59e minuut.
Gotta passt de bal met de wreef. Torrente rent richting de bal. Torrente passt de bal zonder na te denken. Juan rent richting de bal. Juan schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Sarkany bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkany geeft de bal voor. Apaza rent richting de bal. Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. Juan draait met de bal, schiet en ... Levican probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Stiglitz passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Germi de bal onder controle te krijgen. Cannals bereikt de bal nog maar net als eerste. Germi verovert de bal door een tackle van achteren. Germi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Juan onderschept slim de pass. Boselli geeft de bal voor. Daar is Juan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisky haalt uit met een fantastische trap. Levican probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Versalles FC - Crewe Alexandra 1:1

89e minuut.
Elchechoury met een harde bal richting middenveld. Brisky kopt de bal weg. Klungelig pakt Boselli de bal. Juan is nu in balbezit. Juan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles FC - Crewe Alexandra 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Versalles FC 54%, Crewe Alexandra 46%.
Versalles FC - Crewe Alexandra 2:1