Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lasmanfarinas Laucha FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 23.6
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


27e minuut.
Kodela passt de bal zonder na te denken. Solari rent richting de bal. Solari geeft een hoge lob. Chiguaiad bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiguaiad haalt uit met een fantastische trap. Herpen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Lorenzato geeft een lange en hoge pass. Tarantini kopt de bal weg. Daar is Medrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostrovietsky rent richting de bal. Ostrovietsky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Paulón onderschept slim de pass. Paulón passt de bal met de wreef. Albacete bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiguaiad verovert de bal door een tackle van achteren. Chiguaiad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lasmanfarinas 58%, Laucha FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lasmanfarinas - Laucha FC 0:0

50e minuut.
Revilla geeft een hoge lob. Albacete rent richting de bal. Chiguaiad onderschept slim de pass. Kodela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Paulón passt de bal met de wreef. Gandolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandolfi speelt de bal door. Chiguaiad rent richting de bal. Chiguaiad haalt uit met een fantastische trap. Herpen bokst de bal weg.

66e minuut.
Chiguaiad rent richting de bal. Albacete bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiguaiad verovert de bal door een tackle van achteren. Chiguaiad draait met de bal, schiet en ... Herpen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Ostrovietsky heeft problemen om de bal te vangen. Viatri geeft een lange en hoge pass. Daar is Iturburu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiguaiad is nu in balbezit. Chiguaiad haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Lorenzato probeert de bal aan de voet te houden. Solari rent richting de bal. Solari passt de bal in één keer door. Lee is nu in balbezit. Lee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lasmanfarinas 51%, Laucha FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lasmanfarinas - Laucha FC 0:0