Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Banco Central RUB FC
442 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Aguírrez kopt de bal weg. Varsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Varsky probeert naar een medespeler te passen. Macat bereikt de bal nog maar net als eerste. Macat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kaial passt de bal in één keer door. Cudos rent richting de bal. Cudos passt de bal met de wreef. Sakinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakinko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vivot passt de bal in één keer door. Antiman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macat. Macat krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Herrera speelt de bal door. Macat rent richting de bal. Macat probeert naar een medespeler te passen. Aguírrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguírrez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gagliardo probeert naar een medespeler te passen. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cudos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cudos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Banco Central 39%, RUB FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Banco Central - RUB FC 0:0

47e minuut.
Chowanczak is nu in balbezit. Armentano rent richting de bal. Armentano passt de bal zonder na te denken. Macat rent richting de bal. Macat draait met de bal, schiet en ... Carboni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Banco Central - RUB FC 0:1

48e minuut.
Sakinko speelt de bal door. Klungelig pakt Bauza de bal. Antiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguírrez rent richting de bal. Aguírrez schiet op doel. De bal raakt de paal. Carboni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Spinozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagliardo onderschept slim de pass. Gagliardo met een sublieme pass. Sakinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakinko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Spinozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Macat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Antiman ... Strafschop! Directe rode kaart, Antiman moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Antiman schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Macat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aguírrez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Carboni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Banco Central - RUB FC 0:2

60e minuut.
Varsky speelt de bal door. Macat is nu in balbezit. Macat speelt de bal door. Aguírrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguírrez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Herrón is nu in balbezit. Herrón met een sublieme pass. Bauza probeert naar een medespeler te passen. Aguírrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguírrez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Banco Central - RUB FC 0:3

70e minuut.
Varsky is nu in balbezit. Varsky speelt de bal door. Martinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguírrez onderschept slim de pass. Aguírrez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Banco Central 57%, RUB FC 43%.
Club Banco Central - RUB FC 0:3