Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.10
  • Stadion: Tigre Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1339
Tigre Payasos fc
4 - 3 - 3 Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Bayton is nu in balbezit. Bayton passt de bal zonder na te denken. Luzuriaga is nu in balbezit. Luzuriaga draait met de bal, schiet en ... Rava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigre - Payasos fc 0:1

31e minuut.
Schapira probeert naar een medespeler te passen. Linari is nu in balbezit. Linari passt de bal zonder na te denken. Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Raulo de bal. Bayton rent richting de bal. Bayton passt de bal zonder na te denken. Luzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Schunke trapt de bal weg van het doel. Raulo heeft problemen om de bal te vangen. Raulo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Linari de bal. Linari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Inworp. Galarza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabini probeert naar een medespeler te passen. Raulo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Allondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson onderschept slim de pass. Wilson geeft een hoge lob. Linari rent richting de bal. Linari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigre 53%, Payasos fc 47%.
Tigre - Payasos fc 0:1

54e minuut.
Peñaloza rent richting de bal. Peñaloza met een sublieme pass. Fantino rent richting de bal. Fantino draait met de bal, schiet en ... Golombeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tigre - Payasos fc 1:1

56e minuut.
Daar is Raulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayton onderschept slim de pass. Bayton passt de bal zonder na te denken. Luzuriaga is nu in balbezit. Luzuriaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Schapira met een sublieme pass. Fantino rent richting de bal. Fantino passt de bal zonder na te denken. Linari bereikt de bal nog maar net als eerste. Linari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigre - Payasos fc 2:1

71e minuut.
Rava trapt de bal weg van het doel. Schapira rent richting de bal. Schapira passt de bal zonder na te denken. Linari rent richting de bal. Linari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cappa onderschept slim de pass. Cappa passt de bal met de wreef. Aban bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayton verovert de bal door een tackle van achteren. Bayton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigre 57%, Payasos fc 43%.
Tigre - Payasos fc 2:1