Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chu Pa La Gato lasmanfarinas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Waiwenad verovert de bal door een tackle van achteren. Waiwenad probeert naar een medespeler te passen. Bielert rent richting de bal. Maurois heeft problemen om de bal te vangen. Maurois schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Clement passt de bal in één keer door. Ostrovietsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovietsky passt de bal met de wreef. Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap. Cachicatari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Aguin is nu in balbezit. Ferro is nu in balbezit. Aguin begaat een overtreding. Aguin krijgt een gele kaart. Ferro raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Chowanczak de bal. Bourden is nu in balbezit. Bourden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Iturburu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturburu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Genchoff met de inworp. Waiwenad geeft een lange en hoge pass. Herpen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Iturburu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waiwenad met de inworp. Bielert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Iturburu heeft problemen om de bal te vangen. Herpen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maurois bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurois schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chu Pa La Gato - lasmanfarinas 1:0

27e minuut.
Tarantini geeft de bal voor. Klungelig pakt Waiwenad de bal. Maurois is nu in balbezit. Maurois haalt uit met een fantastische trap. Herpen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Aguin is nu in balbezit. Aguin speelt de bal door. Courault speelt de bal door. Maurois heeft problemen om de bal te vangen. Maurois schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chu Pa La Gato - lasmanfarinas 2:0

42e minuut.
Boccanera is nu in balbezit. Tarantini begaat een overtreding. Boccanera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boccanera komt bij de bal en schiet. Herpen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Bielert passt de bal met de wreef. Naishtadt rent richting de bal. Clement bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurois verovert de bal door een tackle van achteren. Maurois draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chu Pa La Gato 43%, lasmanfarinas 57%.
Chu Pa La Gato - lasmanfarinas 2:0

56e minuut.
Clement geeft een hoge lob. Bourden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourden geeft een hoge lob. Lee is nu in balbezit. Lee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Crexell is nu in balbezit. Crexell passt de bal in één keer door. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovietsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovietsky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Boccanera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferro onderschept slim de pass. Ferro speelt de bal door. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bielert probeert naar een medespeler te passen. Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault probeert naar een medespeler te passen. Maurois is nu in balbezit. Maurois draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chu Pa La Gato 48%, lasmanfarinas 52%.
Chu Pa La Gato - lasmanfarinas 2:0