Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.10
  • Stadion: Transito Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2746
Transito RUB FC
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Actis trapt de bal weg. Monry rent richting de bal. Spinozzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spinozzi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Herrera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elaghiozian met een snelle inworp. Gasquete rent richting de bal. Gasquete geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Varsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chowanczak probeert naar een medespeler te passen. Aguírrez heeft problemen om de bal te vangen. Aguírrez haalt uit met een fantastische trap. Actis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Raponi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armentano rent richting de bal. Gasquete bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas schiet op doel. Cellay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transito 38%, RUB FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Transito - RUB FC 0:0

53e minuut.
Aguírrez verovert de bal door een tackle van achteren. Varsky rent richting de bal. Varsky passt de bal in één keer door. Aguírrez is nu in balbezit. Aguírrez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Spinozzi geeft de bal voor. Lousararian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguírrez. Aguírrez krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Armentano is nu in balbezit. Gasquete verovert de bal door een tackle van achteren. Gasquete met een sublieme pass. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Macat onderschept slim de pass. Macat geeft een lange en hoge pass. Lousararian heeft problemen om de bal te vangen. Varsky is nu in balbezit. Varsky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transito 50%, RUB FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Transito - RUB FC 0:0