Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laferrere Fulvo Laucha FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 23.2
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Paulón speelt de bal door. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiguaiad verovert de bal door een tackle van achteren. Kodela is nu in balbezit. Kodela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Patiño rent richting de bal. Patiño passt de bal in één keer door. Pellegrini rent richting de bal. Pellegrini haalt uit met een fantastische trap. Gotbetter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laferrere Fulvo - Laucha FC 1:0

22e minuut.
Schnaiderman geeft een lange en hoge pass. Curil heeft problemen om de bal te vangen. Curil passt de bal zonder na te denken. Chiguaiad rent richting de bal. Chiguaiad haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borsallo kopt de bal weg. Kodela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Encina kopt de bal weg. Medrano is nu in balbezit. Medrano passt de bal in één keer door. Chiguaiad rent richting de bal. Chiguaiad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Medrano de bal. Pellegrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrini passt de bal met de wreef. Erize rent richting de bal. Erize haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Paulón verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paulón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Chiguaiad de bal. Chiguaiad schiet op doel. Meloño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Mastrogiulio probeert de bal aan de voet te houden. Chiguaiad bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo begaat een overtreding. Chiguaiad raakt geblesseerd tijdens het duel. Kodela wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Gandolfi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Russo de bal onder controle te krijgen. Kodela is nu in balbezit. Kodela schiet op doel. Meloño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laferrere Fulvo - Laucha FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laferrere Fulvo 56%, Laucha FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laferrere Fulvo - Laucha FC 1:1

65e minuut.
Chiguaiad rent richting de bal. Kodela is nu in balbezit. Russo verovert de bal door een tackle van achteren. Chiguaiad verovert de bal door een tackle van achteren. Chiguaiad schiet op doel. Meloño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mysliky onderschept slim de pass. Mysliky geeft een lange en hoge pass. Inworp. Solari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kodela geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Erize bereikt de bal nog maar net als eerste. Curil onderschept slim de pass. Curil geeft een hoge lob. Chiguaiad is nu in balbezit. Chiguaiad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laferrere Fulvo - Laucha FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laferrere Fulvo 56%, Laucha FC 44%.
Laferrere Fulvo - Laucha FC 1:2