Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cherno Titans FC Conesa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Zuculini heeft problemen om de bal te vangen. Caraglio is nu in balbezit. Lalanne onderschept slim de pass. Blaquier rent richting de bal. Blaquier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Abramowski verovert de bal door een tackle van achteren. Abramowski passt de bal met de wreef. Elaghiozian speelt de bal door. Tisera rent richting de bal. Tisera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherno Titans - FC Conesa 0:1

21e minuut.
Delamonte geeft de bal voor. Verdun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tisera krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Barrandeguy is nu in balbezit. Elaghiozian onderschept slim de pass. Zuculini rent richting de bal. Elaghiozian verovert de bal door een tackle van achteren. Elaghiozian geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
benhalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaquier is nu in balbezit. Blaquier speelt de bal door. Kunzmann rent richting de bal. Kunzmann draait met de bal, schiet en ... Hereñu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Foyelkay geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maresca met een snelle inworp. Blaquier heeft problemen om de bal te vangen. Blaquier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Elaghiozian kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Blaquier de bal onder controle te krijgen. Kunzmann rent richting de bal. Kunzmann draait met de bal, schiet en ... tarica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cherno Titans 35%, FC Conesa 65%.
Cherno Titans - FC Conesa 0:1

47e minuut.
Caraglio probeert naar een medespeler te passen. Abramowski is nu in balbezit. Abramowski passt de bal met de wreef. Kunzmann rent richting de bal. Kunzmann schiet op doel. Hereñu bokst de bal weg.

48e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Atton zal de hoekschop nemen. Caraglio kopt de bal weg. Migliónico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lalanne is nu in balbezit. Lalanne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Foyelkay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hereñu bokst de bal weg.

58e minuut.
Lalanne kopt de bal weg. benhalal probeert de bal met de borst te controleren. benhalal probeert naar een medespeler te passen. Tisera is nu in balbezit. Tisera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lodihiani geeft de bal voor. Elaghiozian probeert de bal aan de voet te houden. Tisera is nu in balbezit. Tisera draait met de bal, schiet en ... Guzmán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherno Titans - FC Conesa 0:2

81e minuut.
Abramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunzmann verovert de bal door een tackle van achteren. benhalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaquier verovert de bal door een tackle van achteren. Blaquier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zuculini bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramowski verovert de bal door een tackle van achteren. Abramowski passt de bal in één keer door. Tisera is nu in balbezit. Tisera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cherno Titans 48%, FC Conesa 52%.
Cherno Titans - FC Conesa 0:2