Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.10
  • Stadion: Laucha FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2224
Laucha FC FC Conesa
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Abramowski rent richting de bal. Paulón onderschept slim de pass. benhalal probeert naar een medespeler te passen. Chiguaiad is nu in balbezit. Chiguaiad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Paulón passt de bal in één keer door. Sinbonnet rent richting de bal. Sinbonnet passt de bal in één keer door. Tisera is nu in balbezit. Tisera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laucha FC - FC Conesa 0:1

24e minuut.
Medrano kopt de bal weg. Kodela rent richting de bal. Lodihiani begaat een overtreding. Lodihiani krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Paulón heeft problemen om de bal te vangen. benhalal is nu in balbezit. Paulón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paulón krijgt een gele kaart.

45e minuut.
benhalal probeert de bal met de borst te controleren. Paulón rent richting de bal. Paulón passt de bal met de wreef. Kodela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laucha FC - FC Conesa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laucha FC 42%, FC Conesa 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laucha FC - FC Conesa 1:1

47e minuut.
Medrano probeert naar een medespeler te passen. Abramowski probeert de bal met de borst te controleren. Chiguaiad rent richting de bal. Kodela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Viatri probeert de bal met de borst te controleren. Elaghiozian is nu in balbezit. Viatri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viatri krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gandolfi geeft de bal voor. Solari is nu in balbezit. Solari probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kodela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kodela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laucha FC - FC Conesa 2:1

66e minuut.
Paulón met een sublieme pass. Chiguaiad is nu in balbezit. Kodela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodela schiet op doel. Hereñu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laucha FC - FC Conesa 3:1

79e minuut.
Abramowski geeft een hoge lob. Inworp. Paulón met een snelle inworp. Kodela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodela geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laucha FC 37%, FC Conesa 63%.
Laucha FC - FC Conesa 3:1