Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-18 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.10
  • Stadion: CARDINALES Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1794
CARDINALES Laucha FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Gandolfi passt de bal zonder na te denken. Chiguaiad is nu in balbezit. Ferretti is nu in balbezit. Chiguaiad onderschept slim de pass. Chiguaiad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Asprilla probeert de bal aan de voet te houden. Paulón rent richting de bal. Paulón probeert naar een medespeler te passen. Kodela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CARDINALES - Laucha FC 0:1

29e minuut.
Telerman rent richting de bal. Kodela verovert de bal door een tackle van achteren. Kodela passt de bal in één keer door. Chiguaiad is nu in balbezit. Chiguaiad schiet op doel. Saavedra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Solari kopt de bal weg. Kodela probeert naar een medespeler te passen. Chiguaiad is nu in balbezit. Chiguaiad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Telerman rent richting de bal. Gandolfi verovert de bal door een tackle van achteren. Zimmermann verovert de bal door een tackle van achteren. Kodela verovert de bal door een tackle van achteren. Kodela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Medrano met een sublieme pass. Paulón bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulón geeft een lange en hoge pass. Gandolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandolfi schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARDINALES 62%, Laucha FC 38%.
CARDINALES - Laucha FC 0:1

56e minuut.
Ferretti geeft de bal voor. Inworp. Solari met een snelle inworp. Kodela is nu in balbezit. Kodela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Chiguaiad de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CARDINALES - Laucha FC 0:2

57e minuut.
Lelor probeert naar een medespeler te passen. Agüero is nu in balbezit. Kodela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kodela krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Lorenzato geeft de bal voor. Zimmermann kopt de bal weg. Curil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acerola geeft een lange en hoge pass. Agüero springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Agüero draait met de bal, schiet en ... Revilla kopt de bal weg. Gandolfi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lelor rent richting de bal. Lelor haalt uit met een fantastische trap. Gotbetter bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Telerman probeert naar een medespeler te passen. Chiguaiad rent richting de bal. Campanile is nu in balbezit. Chiguaiad verovert de bal door een tackle van achteren. Chiguaiad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CARDINALES - Laucha FC 0:3

81e minuut.
Campanile speelt de bal door. Gutenberg geeft de bal voor. Chiguaiad bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiguaiad haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Baroni de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Solari probeert de bal met de borst te controleren. Zimmermann is nu in balbezit. Solari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solari krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Gutenberg probeert naar een medespeler te passen. Paulón rent richting de bal. Paulón met een sublieme pass. Chiguaiad bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiguaiad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARDINALES 58%, Laucha FC 42%.
CARDINALES - Laucha FC 0:3