Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-11 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.10
  • Stadion: CARDINALES Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2754
CARDINALES lasmanfarinas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


25e minuut.
Crexell passt de bal met de wreef. Lee is nu in balbezit. Asprilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Asprilla krijgt een gele kaart. Lee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ostrovietsky legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!

27e minuut.
Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero onderschept slim de pass. Albacete bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero onderschept slim de pass. Agüero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ferro geeft een hoge lob. Telerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Telerman passt de bal in één keer door. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARDINALES 47%, lasmanfarinas 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CARDINALES - lasmanfarinas 0:0

56e minuut.
Saavedra trapt de bal weg van het doel. Bourden rent richting de bal. Bourden geeft de bal voor. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CARDINALES - lasmanfarinas 1:0

68e minuut.
Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelor verovert de bal door een tackle van achteren. Lelor met een sublieme pass. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla onderschept slim de pass. Scocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovietsky onderschept slim de pass. Ostrovietsky draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARDINALES 41%, lasmanfarinas 59%.
CARDINALES - lasmanfarinas 1:0