Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.11
  • Stadion: Rifle Club Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2729
Rifle Club Atlético Max
424 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Posse passt de bal in één keer door. Garrabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrabé geeft de bal voor. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Draghi rent richting de bal. Tortul is nu in balbezit. Draghi rent richting de bal. Draghi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Milocco passt de bal zonder na te denken. Arpesella bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpesella passt de bal in één keer door. Tortul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal passt de bal zonder na te denken. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal is nu in balbezit. Villareal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Milocco is nu in balbezit. Draghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Draghi passt de bal zonder na te denken. Tortul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Arpesella kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Carrusca de bal onder controle te krijgen. Garrabé speelt de bal door. Daar is Villareal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villareal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rifle Club 44%, Atlético Max 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rifle Club - Atlético Max 0:0

47e minuut.
Wuñyelfe speelt de bal door. Moner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tortul. Tortul krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Crespi passt de bal met de wreef. Del Toro is nu in balbezit. Villareal verovert de bal door een tackle van achteren. Villareal met een sublieme pass. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Houseman met een sublieme pass. Villareal is nu in balbezit. Villareal passt de bal in één keer door. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Posse met een sublieme pass. Arpesella is nu in balbezit. Draghi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Draghi krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Arpesella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arpesella zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Sansone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal is nu in balbezit. Villareal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Levipani geeft de bal voor. Inworp. Fucaracchio met de inworp. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal geeft een lange en hoge pass. Paal!

86e minuut.
Milocco geeft een hoge lob. Inworp. Carrusca met de inworp. Draghi rent richting de bal. Draghi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Villareal rent richting de bal. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuñyelfe met een sublieme pass. Villareal rent richting de bal. Villareal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rifle Club 48%, Atlético Max 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rifle Club - Atlético Max 0:0