Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.11
  • Stadion: JD Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2587
JD Yaguar Moreno FC
Defend Tactiek 433
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Kurtzbart verovert de bal door een tackle van achteren. Mulet onderschept slim de pass. Antinanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulet verovert de bal door een tackle van achteren. Mulet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Picchio onderschept slim de pass. Picchio geeft een lange en hoge pass. Schwarzstein is nu in balbezit. Celaya verovert de bal door een tackle van achteren. Celaya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gowland bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelsteen onderschept slim de pass. Adelsteen probeert naar een medespeler te passen. Celaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Celaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - Yaguar Moreno FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JD 67%, Yaguar Moreno FC 33%.
JD - Yaguar Moreno FC 0:1

50e minuut.
Delbosco geeft de bal voor. Doeltrap. Chaina trapt de bal weg van het doel. Gowland is nu in balbezit. Gowland geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Salerno met de inworp. Delbosco is nu in balbezit. Delbosco met een sublieme pass. Celaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Celaya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Antinanco met een sublieme pass. Salerno bereikt de bal nog maar net als eerste. Salerno geeft een lange en hoge pass. Celaya krijgt zijn hoofd ertegen. De Pineda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - Yaguar Moreno FC 0:2

75e minuut.
Farinello verovert de bal door een tackle van achteren. Farinello probeert naar een medespeler te passen. Webber rent richting de bal. Webber haalt uit met een fantastische trap. Calvente maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gowland is nu in balbezit. Celaya rent richting de bal. Adelsteen verovert de bal door een tackle van achteren. Gowland rent richting de bal. Gowland haalt uit met een fantastische trap. Stiglitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chaina kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Salerno de bal onder controle te krijgen. Antinanco speelt de bal door. Ruggieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggieri geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Celaya krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - Yaguar Moreno FC 0:3

80e minuut.
Antinanco onderschept slim de pass. Webber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antinanco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antinanco met een snel genomen vrije trap. Celaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Celaya geeft een hoge lob. Stiglitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JD 60%, Yaguar Moreno FC 40%.
JD - Yaguar Moreno FC 0:3